Adidasskor

Anrika Adidas har skickat ut förstklassiga, sportiga kläder och skor på marknaden i hela världen sen starten 1949. Deras skor bärs av både professionella idrottare och hobby-sportare.

Historien om Adidas

Allt började när bröderna Dassler började tillverka gymnastikskor hemma i sin mammas tvättstuga, varje par specialtillverkat för kunden i fråga. De bråkade en del på grund av sina olikheter; Rudolf var den utriktade affärsmannen och Adolf den tillbakadragna skomakaren. 1928 användes deras skor i de olympiska spelen för första gången och 1936 vann en idrottare guldmedalj i dem och sen dess har det rullat på med starten av systermärket Reebook, 30 000 anställda världen över och börsnotering. Adidas skor fortsätter att kröna framgång efter framgång, trots att Adolf och Rudolf inte längre finns kvar för att bevittna det.

För de sportiga

Precis som vi nämnde i texten ovan så startade Adidas skor som en produkt som användes av professionella idrottsmän och de som tävlade i stora mästerskap som OS. Det var främst friidrottare som uppskattade de specialtillverkade skorna. Så småningom utvecklade Adidas sin verksamhet till att innefatta flera olika sporter och nu för tiden finns det knappt en gren eller tävlingsinriktning som man inte kan skaffa Adidas skor till. Oavsett om du sysslar med fotboll på korp-nivå eller spelar i landslaget, så finns det garanterat ett par perfekta Adidas-fotbollsskor för dig. Likadant om du bowlar, stöter kula, dansar eller spelar tennis.

Njut av fritiden

Även om du inte utöver någon sport så har Adidas skor för dig. Deras utbud av det som officiellt kallas för fritidsskor är enormt. De tillverkar dessutom dessa, precis som med sportskorna, för män, kvinnor och till och med barn. Det finns dels snygga, lite elegantare varianter som passar för finare tillfällen, men också coola sportiga dojor som visserligen inte passar att ta en löptur eller spela bandy i, men som definitivt är bekväma nog för att hänga i.
Förutom gympaskor har de också sandaler och flipflops så att dina fötter får lov att må bra även under varma temperaturer som på sommaren eller på semestern. Dessutom är det skor som är väldigt bra för fötterna, till skillnad från många andra sandaler och flipflops som struntar i den ergonomiska aspekten.

Här finns ett stort flertal modeller Adidas skor. Vi hoppas du finner någonting du uppskattar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *